Rólam

Ismerje meg szakmai tapasztalataimat, ami biztosítja, hogy hatékony,  személyre szabott és márkafüggetlen megoldást tudok ajánlani Önnek!

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán végeztem, okleveles mezőgazdasági gépészmérnökként.

Az elmúlt 15 évben dolgoztam

 • fejlesztőmérnök – menedzserként, majd precíziós szaktanácsadóként Magyarország legnagyobb kereskedelmi, és integrátori tevékenységet végző cégnél
 • a piacvezető mezőgazdasági flotta kontrolling szoftver üzemeltető cégnél, mint support és termékfejlesztő
 • a társasagazdaságok országos érdekvédelmi szövetségében, mint műszaki tanácsos, az Országos Műszaki Választmány titkára és a Magyar Szabványügyi Testület mezőgazdasági gépész delegáltja, az Országos Munkavédelmi Bizottság delegált tagja
 • helyben gazdálkodó társásgazdaságánál, mely több, mint 5000 ha-on végez nagyüzemi növénytermesztést, és leányvállalatainak technológiai igazgatójaként alapoztam meg a modern nagyüzemi precíziós mezőgazdaság alapjait, a legköltséghatékonyabb, legtalajkímélőbb és fenntartható módszerekkel.
agrotechnológia syinnsoil

Eddigi szakmai pályámat a kezdetek óta átszőtte, és fókuszálta a folyamatos találkozás az innovatív eszközökkel, és motiváló emberekkel. Édesapám, Sebe Imre révén 1983 óta figyelem a nagyüzemi termelés világát.

2003 óta JohnDeere RTK-s traktorral vetettek, és 2005-ben állt szolgálatba Európa legmodernebb kombájnja (Autotrac, Hozam- és nedvességmérő) a gyerekkori “játszóteremen”, és a fertőzés innentől egy életre szólt.

2011-ben, rögtön elsőként kaptam ízelítőt az amerikai StripTill technológiából, és részese voltam azt a néhány főt alkotó csapatnak, akik megtervezték és kivitelezték az az óta is legnagyobb szakmai rendezvénynek számító Irányt mutatunk! címmel megrendezett sárbogárdi technológiai bemutatót, melyen több mint 19 aktív RTK vezérelt gépkapcsolat dolgozott.

A gyakorlati szakmai pályámat színesítette az az időszak, amikor műszaki tanácsos lettem, és több műszaki, közlekedési, energetikai, munkavédelmi vonatkozású jogszabály módosításában, és megalkotásában vettem részt tanácsos társaimmal (E-útdíj korlátozása mg. vontatók esetén, Terményszárítók üzemeltetésének napi minimum átlag hőmérsékletének lokális mérési lehetősége, EU Healthy Workplaces mezőgazdasági kampány).

2018-ban tértem haza Matyóföldre, oda, ahol 1983-ban megcsípett a mezőgazdaság “kórokozója”. Feladatom az volt, hogy megalapozzam a modern, adatalapú, helyspecifikus, költséghatékony, és okszerű mezőgazdasági technológiák rendszerét.

Keressen bizalommal!

A tanácsadói munkám során az elmúlt 20 év tapasztalatát és tudását adom át Önnek és alakítunk olyan személyre szabott rendszert, mellyel az Ön gazdálkodása hatékonyabban és fenntarthatóan tud működni.

N

Meglévő rendszerek optimalizálása

N

Konzultáció új gépbeszerzések előtt

N

Precíziós agrotechnológia bevezetése

N

Adatbázisok, elemzések készítése

N

Drónok munkába állítása

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!


  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

  Kapcsolat

  Syinnsoil logo

  Telefon

  +36 70 220 4460

  Email

  info@syinnsoil.com

  Konzultáció

  Magyarország területén